perjantai 14. tammikuuta 2011

Hyvä päivä on pienestä kiinni

Tästä se alkaa. Oman blogin kirjoittaminen. Hieman meinaa hirvittää, mutta se mikä ei tapa se vahvistaa, sanotaan. Jospa tämä blogi nyt sitten vahvistaisi. Ja ainakin Trainer4You:n kahvakuulamies Tuomo on nyt tyytyväinen, kun sai minut yllytettyä mukaan ! 

Oltiin Fitness Exposta ajamassa loppusyksystä, kun Tuomo alkoi puhua minulle blogin pitämisestä. Juteltiin siinä sitten jokunen tovi ja oikein innostuin ! Miksipäs ei ! Sitten aamulla illan/yön idea ei kuitenkaan enää tuntunut niin järkevältä... (Miksi aina joskus käy näin? Mitä siinä yön aikana oikein tapahtuu?)  Ja sitten se ajatus vain jäi hautumaan. Mutta... Tänään on juuri hyvä hetki aloittaa !

Tuomo se on sellainen työkaveri, joka uskaltaa. Ehkä eniten ihailen sitä ennakkoluulotonta innostuneisuutta uusia ideoita kohtaan ja tyyliä antaa palautetta ja kehuja... Päin naamaa ! Se on mielestäni mahtava piirre täällä Suomen maassa. Hyvin usein kuulet palautetta omasta toiminnastasi vasta mutkien kautta. Tuomo se ei kuitenkaan ujostele tässäkään asiassa. Ja se saa  hyvälle tuulelle. Yksi päivä päätinkin "tehdä Tuomot" ja sanoinkin kaupan kassalle pelkän "Kiitos, hei" sijaan "Onpas mukavaa, että täällä on näin iloisia myyjiä töissä." Päivästäni tuli heti paljon parempi ! 

Kyllä me suomalaiset voitais rohkeammin antaa ihmisille palautetta ja kiitosta. Mitä haittaakaan siitä on? Uskon, että maailma olisi taas hitusen verran parempi paikka, jos aina joskus joku sanoisi työporukan palaverissa: "Teidän kanssa on kyllä mukava tehdä töitä!" Ei se niin vaikeaa ole. Anna palaa vaan !

Lainasin anopilta kirjan: Elämänilon ja huumorin kirja. Mulla on kyllä maailman paras anoppi. Siitä kirjasta on aina mukava lukaista muutama sivunen illassa ja hieman nauraa ääneen oikein kunnolla. Nauraessa muutkin ympärillä olevat muuttuvat yhtäkkiä todella iloisiksi ja vatsalihaksissakin alkaa tuntua melko pian nauramisen aloittamisen jälkeen aktivoitumista. Mahtavaa ! Tästä on hyvä jatkaa...

Hymyile ja saat ystäviä.
Väännä naama ruttuun ja saat ryppyjä.

2 kommenttia:

Tuomo kirjoitti...

Loistavaa! Muista että minun kehumista ei voi ainakaan vähentää jatkossa. Tai yritän ainakin kaikkeni että kehujen aihetta tulisi lisää.

Positiivisuus, iloisuus ja sinun luontainen taitosi tulla toimeen kaikkien kanssa, on oltava sinun blogin kantava Juttu.

Kahvakuulamies

Anu kirjoitti...

Ihanan positiivinen ote!

Lähetä kommentti