perjantai 28. tammikuuta 2011

Pelisilmää

Ryhmäliikunnalla on iso rooli arjessani. Spinning, kehonhuolto, step, teema-tunnit, aerobic, lihaskuntotunnit, kahvakuula jne... Nämä ovat tärkeitä osia päivissäni !

Liikkujia on monenlaisia, ihan kuten meitä ohjaajiakin.Muutama vuosi sitten työskentelin kuntokeskuksessa ja eräänä päivänä kassalla tapasin asiakkaan joka kuiskasi minulle: "Olen nyt pari viikkoa peilin edessä miettinyt voinko tulla näin julkiseen paikkaan liikkumaan ja tässä sitä nyt ollaan. Ilman hienoja merkkikuteita. " (Teki mieli halata tätä naista!) "Ihanaa, että tulit!" , sanoin takaisin. Ja sitten lähdimme tutustumaan saliin. Yksi parhaimmista päivistäni olikin, kun tapasin tämän naisen seuraavalla viikolla. Hän siis tuli sinne vielä toisenkin kerran! Ja kolmannen ja neljännen. Nämä ovat niitä kultaisia hetkiä ohjaajan elämässä. Kipinä on syttynyt.

Olen sydämestäni onnellinen, että esimerkiksi Zumba on saanut liikkeelle myös heitä, jotka ovat aiemmin epäröineet osallistumista. Kynnys on tehty tarpeeksi matalaksi ja treenistä on tehty hauskaa !

Ohjaajana on tärkeää käyttää aina hieman pelisilmää. Joskus täytyy muuttaa suunnitelmaa ja välillä käydä myös sillä omalla epämukavuusalueella. Ohjaajana olemme ennen kaikkea palveluammatissa, tukemassa asiakkaita heidän tavoitteiden saavuttamisessa.
Aktiivista ja virkistävää viikonloppua !

Viikonlopun Helinä:
Hymyile ja maailma hymyilee kanssasi !

0 kommenttia:

Lähetä kommentti