tiistai 15. helmikuuta 2011

Hyvän tuulen voima

Sain kerran vanhoilta työkavereilta läksiäislahjaksi taulun, jonka nimi oli "Hyvää tuulta". Se lämmitti sydäntä ihan hirmuisen paljon. Tiedättekö... Ilman innostavia ihmisiä ympärillään, ei kukaan pysy hyvällä tuulella.

Meillä oli viime keskiviikkona Trainer4You-tiimipäivä Oulussa. Joka kerta tiimipäivissä saa hämmästellä sitä hyvää henkeä, innostuneisuutta, omistautuneisuutta ja jopa läheisyyttä mitä siellä tiimin keskellä kohtaa. Sanotaan, että kukaan ei ole täydellinen, mutta tiimi voi olla. Kynttilää on turha pitää vakan alla, kun sen voi antaa loistaa kaikille !

Viikonloppu minulla meni Nike Blast -tapahtumassa, jossa pääsin seuraamaan maailman huippuohjaajien tunteja ja nauttimaan liikunnan riemusta parhaimmillaan. Kuinka uskomattoman paljon ihmiseltä löytykään voimia kun ohjaaja, musiikki ja fiilis vievät mennessään. Ihan sama vaikka alla olisikin raskas treeni... Jostain se voima vaan löytyy ! Välillä tuntuikin, että olit treenisalin sijaan rock-konsertissa, laulamassa ja tanssimassa esiintyjän mukana !

Sekä tiimipäivä, että koulutus olivat päiviä joita aina innolla odotan, joista nautin ja jotka saavat minut hyvälle tuulelle.

Niin suuri on hyvän tuulen voima.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti