tiistai 22. helmikuuta 2011

Life is short... or is it ?

Luin lehdestä, että ihmiset jotka kävelevät "keskimääräistä nopeampaa" , elävät pidempään.
Jippii ! Itse kuulun niihin henkilöihin, joista on kiva mennä lujaa, vaikkei olisikaan kiire mihinkään.

Mutta se Kiire. Mikä ihana tekosyy se onkaan.
Ihmisillä on nykyään niin kova kiire, ettei mukamas ehditä mitään ja mihinkään. "Pitkät päivät pakerretaan, sillä lailla Suomea me rakennetaan..." laulaa Jean S.

Olisi kuitenkin tärkeää muistaa, että se kuuluisa "oma aikakin" täytyy ottaa ! TÄYTYY ! Muuten ei vaan jaksa. EI JAKSA ! Ja kun sen ottaa, hoituu työ ja arkikin paremmin ja tehokkaammin. Niin totta se on.

Joten siis... jos sinusta tuntuu ettet ole pitkään aikaan tavannut ystäviäsi, istahtanut suosikki -tv-sarjasi ääreen tai käynyt vaikkapa uimassa tai jumpalla... Tee se tänään ! Älä siirrä sitä ensi viikkoon. Ensi viikolla voit tehdä nimittäin saman uudestaan ja pitää hyvän kierteen päällä. (Tähän joku saattaisi sanoa: "Helppohan se sun on sanoa, kun jumppaat työksesi!")

Anyway... Tänään olen kiitollinen ystävistäni. Viimeksi pari viikkoa sitten Helsingin reissulla näin ystäviäni Niinaa ja Kiaa, viime viikolla Emmaa ja tällä viikolla Jaanaa... näin muutamia mainitakseni. Istahdettiin alas ja vähän juoruiltiinkin. Siinä se. Kuinka paljon potkua se viikkoon antaakaan.

Tee jotain mikä antaa sinulle lisää potkua arkeen. Höllää hetkeksi. Koskaan ei ole liian vanha siihen, mistä tulee hyvä mieli.

2 kommenttia:

Tuomo kirjoitti...

Sinä onnistuit taas! Hyvä hyvä!

Pikkuviuhti kirjoitti...

Jos on aina kiire, ei koskaan ehdi mihinkään.
-Pikku Myy-

Kiitos Heli kivasta blogista! :D

Lähetä kommentti