keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Tosi villiä !

Oli ihan pakko naurahtaa ääneen yksi aamu, kun ajoin Ouluun töihin ja kuuntelin radiota. Haastattelijan piinapenkissä istui Mato Valtonen.

Hän sanoi hyvin haastattelussa: 
"Kyllä suomalaiset saisivat uskaltaa hullutella enemmän. Uskaltaa rohkeammin ja harjoittaa luovaa hulluutta. Suomalainen käsitys hulluttelusta on se, että osallistuu firman pikkujouluihin, kääntää tonttulakin vinoon ja sanoo kaverilleen: Mä oon aina ollu vähän tällanen villi. "

Tässä mielikuvassa jotenkin kiteytyi suomalaisten vaatimattomuus ja ehkä tietynlainen ujous. Ja myös se kuinka järkevää kansaa olemme ja toinen puolemme nostaa päätään vain silloin tällöin, ehkä discopallojen välkkeessä, muutaman oluen jälkeen.

Joskus voitaisiin olla "hurjia" myös arjessa... Tehdään jotain vähemmän odottamatonta. Varsinkin jos on pienikin mahdollisuus, että siitä voisi nauttia myös joku muu Itsesi lisäksi. Jumppaohjaajan hulluttelu ja iloisuus voi tarttua, kannustavat ja odottamattomat sanat voivat pelastaa työkaverin päivän ja ystävällinen hymy palaa aina takaisin. 

Hullutellaanhan arjessa?
Sen voi hyvin tehdä myös ilman olutta.

Positiivista viikkoa kaikille !
-Helge-0 kommenttia:

Lähetä kommentti